TELE-REHABILITACIÓ EN LOGOPÈDIA: D’OPCIÓ “D’EMERGÈNCIA” A ALTERNATIVA COM A MODALITAT D’INTERVENCIÓ

La tele-rehabilitació o intervenció a distància va ser clau com a modalitat per assegurar la continuïtat dels tractaments en una situació d’emergència com la creada per la COVID-19, evitant així les conseqüències negatives que té la interrupció de la intervenció i seguiment en els pacients. És una disciplina que ha evolucionat a partir de la aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) al camp de la salut.
Una vegada superades les “urgències, l’objectiu principal de la tele-rehabilitació és ajudar a les famílies i als pacients a seguir el tractament en aquells moments en que no poden o no volen desplaçar-se a la consulta per qualsevol raó, i busquen horaris més flexibles. No obstant, sempre que sigui possible, recomanem que la primera visita on s’avalua al pacient sigui presencial.

Què són las videoconsultes?

És un procés molt senzill que només requereix un ordinador i/o tablet (de vegades fins i tot un telèfon) i un correu electrònic. Les plataformes utilitzades són Skipe, Zoom, Microsoft Teams, Google Hangouts entre d’altres. El logopeda envia al vostre correu un enllaç, al qual només heu d’accedir, i automàticament ens posem cara i veu.
Si voleu optar per aquesta modalitat de tractament, cal contactar amb el Centre prèviament on se us explicarà el mètode de pagament i concertareu el dia i la hora de la visita.

Demani la seva cita

Empleni el següent formulari dient-nos quan li aniria millor la seva cita i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible